Nikon NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR Lens

Nikon
Nikon NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR Lens
608,00 €
Περιγραφή

Ευέλικτος, ισχυρός φακός zoom για ταξίδια

Εξερευνήστε περισσότερα με αυτόν τον ευέλικτο φακό zoom με φορμά DX. Κρυστάλλινη ευκρίνεια. Απόλυτη σταθερότητα. Αρκετά ελαφρύς για να τον παίρνετε μαζί σας παντού, με εύρος εστιακής απόστασης για να αποτυπώνετε άτομα, μέρη και χώρους με μοναδική ακρίβεια. Για μακρινές περιπέτειες ή κοντινά ταξίδια, όταν είστε έτοιμοι να φύγετε αυτός ο φακός είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Μαζί σας παντού

Με την τέλεια ισορροπία μεγέθους, βάρους και ανάλυσης, ο NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR είναι ένας άριστος φακός για γενική χρήση. Διευρύνετε την οπτική σας και αποτυπώστε τη δραματικότητα σκηνών δρόμου, εσωτερικών χώρων και τοπίων. Μεγεθύνετε στο μεσαίο εύρος τηλεφακού για να καδράρετε πορτραίτα που αποπνέουν χαρακτήρα ή φτάστε ως τα 140 mm για υπέροχες λήψεις μακρινών μνημείων.

Βρείτε νέες γωνίες

Το ισχυρό zoom 7,8x σάς επιτρέπει να δουλεύετε κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Φέρτε τα αρχαία ερείπια πιο κοντά αν δεν μπορείτε να διασχίσετε το ποτάμι. Εξασκήστε τη δημιουργικότητά σας και πειραματιστείτε με τη συμπίεση και το bokeh σε πορτραίτα των παιδιών σας ενώ παίζουν.

Φωτογραφίστε με απόλυτη σταθερότητα

Σε φωτογραφίες ή σε video, η ενσωματωμένη στον φακό απόσβεση κραδασμών διατηρεί τις λήψεις σας απόλυτα σταθερές και σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε με ταχύτητες κλείστρου έως και 5 στοπ χαμηλότερες χωρίς κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Απολαύστε ευκρινείς, καθαρές φωτογραφίες στο φως που χάνεται και απόλυτα σταθερές λήψεις video με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι.

Κοντινές εξορμήσεις ή μακρινά μέρη

Δημιουργικά στιγμιότυπα. Υπέροχα video. Με βάρος μόλις 315 g, αυτός ο φακός είναι τόσο compact και ελαφρύς όσο και ισχυρός. Διαθέτει στεγανοποίηση ενάντια στη σκόνη και στα σταγονίδια και θα αντέξει σε λίγη βροχή που μπορεί να αντιμετωπίσετε στο ταξίδι σας

Η ποιότητα που θέλετε

Όπου κι αν πάτε - οτιδήποτε κάνετε. Αυτός ο ισχυρός φακός zoom αποτυπώνει εκπληκτικές εικόνες γεμάτες χρώμα, βάθος και λεπτομέρεια. Η ευκρίνεια είναι εξαιρετική έως και τα άκρα του κάδρου, ακόμη και κατά τις κοντινές ή τις ευρυγώνιες λήψεις. Απαλό και ρευστό θαμπό φόντο (bokeh). Η αυτόματη εστίαση είναι γρήγορη και αποδίδει εξαιρετικά σε συνδυασμό με το AF ανίχνευσης ματιών της φωτογραφικής μηχανής Z για να διατηρεί την εστίαση ακριβώς εκεί που τη θέλετε.

Ο σύντροφός σας στα video ταξιδιών

Μεγάλοι δρόμοι της πόλης. Κοντινά πλάνα σε μακρινά πρόσωπα. Οι λεπτομέρειες ενός γλυπτού. Με αυτόν τον φακό στη δική σας φωτογραφική μηχανή mirrorless σειράς Z με φορμά DX της Nikon, έχετε όλες τις γωνίες καλυμμένες όταν τραβάτε video. Η εστίαση είναι ομαλή, ακριβής, αθόρυβη - και θα διατηρήσετε το σημείο εστίασης ακόμα και όταν κάνετε zoom. Οι αλλαγές στο φως καταγράφονται ομαλά για όμορφη φυσική εμφάνιση.

Μετακινηθείτε πιο κοντά

Είτε είστε σε μια μεγάλη πόλη είτε στην ερημιά, η απίστευτη ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 0,20 m σε ευρείες αποστάσεις εστίασης παρέχει τη δυνατότητα να φωτογραφίζετε κοντινά θέματα σε μεγάλο φόντο. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,40 m στη μέγιστη μεγέθυνση σάς δίνει την ελευθερία να καδράρετε συναρπαστικά πορτραίτα.

Εύκολος έλεγχος

Είτε τραβάτε video, είτε φωτογραφίες, προσαρμόστε τον έλεγχο και παίξτε στα δάχτυλα τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε το ISO, το διάφραγμα, την αντιστάθμιση έκθεσης ή τη χειροκίνητη εστίαση στον τραχύ δακτύλιο ελέγχου που κινείται ομαλά, αθόρυβα και με ακρίβεια.

Buy
αγαπημένα
Κατόπιν παραγγελίας
Μοιράσου το

Δείτε επίσης